“Mercedes” E-klases piedāvājumu papildinās visādceļu universāls (+ foto)

Jau 1.oktobrī Parīzes autoizstādē savu pirmizrādi svinēs “Mercedes-Benz” E-klases universāla “All Terrain” modifikācija, kas veidota “Audi A6 allroad” stilā. Tirgū tā nonāks 2017.gada pavasarī.

Tāpat kā konkurents no Ingolštates, arī “Mercedes” visādceļu universāls būs aprīkots ar virsbūves sānu un apakšas, kā arī riteņu arku aizsargiem. Piedāvājumā iekļauti trīs vieglmetāla riteņu diski ar 19 un 20 collu izmēru, bet salons izceļas ar alumīnija pedāļiem, speciāliem grīdas paklājiņiem un alumīnija/oglekļa šķiedras dekoriem.

Salīdzinājumā ar parasto E-klases universālu, “All Terrain” būs par 29 mm augstāks – 14 mm iegūti uz riepu rēķina, 15 mm – pateicoties pneimopiekarei. Maksimāli iespējams iegūt pat 3,5 cm.

Sarežģītos braukšanas apstākļos sērijveida pneimatiskā piekare var pacelt universāla virsbūvi par 20 mm augstāk. To var darīt arī gaitā, taču tikai līdz ātrumam 35 km/h.

Motoru klāstā sākumā būs tikai 194 Zs (400 Nm) četrcilindru dīzeļdzinējs, sešcilindru dīzelis sekos vēlāk.

Par sportisko “AMG” variantu kompānijas vadība vēl diskutē, bet par galvenajiem “All Terrain” universāla noieta tirgiem tiek uzskatīta ASV un Ķīna.

E-klases “All Terrain” modelis tirgū nonāks 2017.gada pavasarī un maksās 1500 eiro vairāk nekā parastais E-klases universāls (no 55 000 eiro).

 

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.