Krievijas prezidenta minivens pārsteidz ar neparastu dizainu

Centrālais zinātniski-pētnieciskais automobiļu institūts (НАМИ) iesniedzis Federālā intelektuālās aizsardzības dienesta («Роспатент») instancei skices, kurās attēlots Krievijas prezidenta autoparkam paredzētā minivena dizaina uzmetums.

Interneta resurss Droom.ru, atsaucoties uz saviem avotiem, apgalvo, ka НАМИ iesniegtajās skicēs nav galīgais minvena dizaina variants un labi vien ir, jo krievu mediji jau sāk uztraukties, ka prezidenta autoparkam tiek gatavots minivens ar visai neparastām dizaina līnijām.

Tas pats interneta resurss ziņo, ka sērijveida modelis saglabās vien līdzīgas proporcijas un automobiļa dizains vēl mainīsies.

Pirmajiem funkcionējošajiem testu prototipiem jābūt gataviem līdz 2017.gada vidum, bet ražošanas konveijers tiks iedarbināts 2020.gadā.

Atgādināsim, ka Krievijas prezidenta autoparka atjaunošana, kas notiek projekta “Kortež” (“Кортеж”) ietvaros jāpabeidz līdz 2018.gada maijam, kad prezidenta limuzīns, minivens un apvidus auto apsardzei pirmoreiz tiks parādīts plašākai publikai. 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.