“25 Jahre” – “Hyundai” divi īpašie modeļi Vācijas tirgum

Dienvidkorejas autoražotājs “Hyundai” laidis klajā divus īpašos modeļus “Hyundai Tucson 25 Jahre“un Santa Fe 25 Jahre”, kas veltīti kompānijas 25 gadu jubilejai Vācijas tirgū.

Abu jubilejas krosoveru bāzi veido šo modeļu dārgākās un vislabāk aprīkotās versijas ar bagātīgu aprīkojumu un augstu komforta līmeni, 19 collu vieglmetāla riteņu diskus un navigācijas sistēmu ieskaitot.

Tam visam tiek pievienots liela izmēra panorāmas jumts, automātiskā bremzēšanas sistēma ar iespējamās sadursmes brīdinājuma funkciju un aklā leņķa asistentu, kā arī sistēma, kas brīdina par šķēršļiem, kas var izraisīt sadursmi, braucot atpakaļgaitā.

Īpašie modeļi aprīkoti ar pazeminātu piekari un sānu kāpšļiem, bet salons izdarināts ar brūnu “”Heritage” ādu un stepētiem rūtaina raksta sēdekļiem, kas izšūti brūniem diegiem.

“Hyundai Tucson 25 Jahre“ tiks izlaists 500 eksemplāru sērijā un būs pieejams divos motoru/kārbu variantos par cenu, sākot no 41 500 eiro, savukārt 250 eksemplāru skaitā solītais “Santa Fe” tiks piedāvāts tikai versijā ar 2.2 CRDI 200 Zs motoru. Automobiļa cena – 55 950 eiro.

 

Hyundai Tucson „25 Jahre“

Foto: Publicitātes attēls

Hyundai Santa Fe „25 Jahre“

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.