Varēs vilkt 2,4 tonnas – Volkswagen laiž klajā visspēcīgāko Sharan

Vācijas autobūves kompānija Volkswagen papildina minivena Sharan saimi ar visspēcīgāko versiju, kas iegūs 184 Zs dīzeļdzinēju no Golf GTD un varēs vilkt līdz pat 2400 kg smagu piekabi.

VW Sharan topmodelis jau no paša sākuma iecerēts un konstruēts kā vilcējs, ko var izmantot, piemēram, komersanti, kas nodarbojas ar zirgu biznesu.

Ar Golf GTD 184 Zs divlitru TDI dīzeļdzinēju aprīkotais minivens bez pūlēm pavilks līdz pat 2400 kg smagu kravu, maksimālo griezes momentu 380 Nm sasniedzot jau pie 1750 apgriezieniem minūtē. Automobilis jau no rūpnīcas komplektēts ar 4motion pilnpiedziņu un DSG septiņu pakāpju divsajūgu automātisko pārnesumkārbu.

No papildaprīkojuma saraksta var izvēlēties Car-Net App-Connect lietojumprogrammu un Go Pro Hero 4 videokameru, kas attēlu no zirgu furgona iekšpuses ļaus skatīt tieši automašīnas multimediju sistēmas ekrānā.

Vācijā visspēcīgākā Sharan modifikācija maksās 44 000 eiro.

Lielāka komforta cienītāji var izvēlēties šo pašu motora un transmisijas kombināciju versijā “Sharan Allstar,” kas būs aprīkota ar ACC automātisko distances uzturēšanas sistēmu, Front Assist palīgu, kas kontrolēs satiksmi automobiļa priekšpusē un vajadzības gadījumā iedarbinās bremzes, Climatronic trīs zonu klimatkontroles sistēmu un elektriski atbīdāmām/aizbīdāmām aizmugures durvīm. “Allstar” cena – 47 725 eiro.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.