Džeremijs Klārksons uzspridzina savu māju

Bijušais TV šova Top Gear vadītājs Džeremijs Klārksons “uzrāvis gaisā” savu veco māju. Tā vietā tiks būvēts jauns mājoklis ar vairākām guļamistabām, apjomīgu garāžu un kinoteātri.

Britu izdevums The Telegraph raksta, ka Džeremijs Klārksons visai oriģinālā veidā izrīkojies ar savu veco māju, kas atrodas viņa 4,2 miljonus mārciņu vērtajā īpašumā netālu no Oksfordšīras grāfistes. Lai nojauktu veco ēku varēja izmantot arī buldozerus, taču Klārksons izmantojis veidu, kas vairāk atbilst viņa būtībai – proti, viņš nolīdzis sapierus, kas sarīkojuši kontrolētu sprādzienu , turklāt kaimiņi par gaidāmo “šovu” informēti tikai iepriekšējā vakarā.

Zināms, ka Klārksona jaunā savrupmāja aizņems 1130 kvadrātmetru lielu platību un tajā būs sešas guļamistabas, piecas vannas istabas, garāža piecām automašīnām, kvadriciklu novietnes, ziemas dārzs, spēļu istaba bēniņos, kā arī pagrabā iebūvēts kinoteātris.

Minēto īpašumu Klārksons iegādājās 2012.gadā, samaksājot 4,2 miljonus mārciņu. Viņa vecajā mājā bija piecas guļamistabas.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.