“Volkswagen” izgatavo 360 Zs “Golf” Šveices tirgum

Vācijas autobūves kompānija Volkswagen kopā ar tūninga ateljē ABT izgatavojusi 360 Zs jaudīgu Golf versiju, kas paredzēta vienīgi Šveices tirgum un būs pieejama piecdurvju hečbeka un universāla versijās.

Jaudīgā kompaktklases automobiļa pamatā ir jaudīgais modelis Golf R, kas, pateicoties motoru speciālistu pūliņiem tagad attīsta 360 Zs agrāko 300 vietā. Līdz 460 Nm pieaudzis arī griezes moments, bet maksimālā ātruma ierobežotājs tagad nostrādā pie atzīmes 265 km/h (agrāk 250 km/h).

Zināms, ka par R360S nosauktā modifikācija kombinācijā ar septiņu pakāpju DSG divsajūgu kārbu līdz simtam paātrinās 4,7 sekundēs. R360S būs nopērkams arī tandēmā ar sešu pakāpju manuālo transmisiju, taču šīs versijas dinamiskie rādītāji netiek atklāti.

Jaudīgā spēkrata aprīkojumā būs arī DCC adaptīvā piekare ar regulējamiem amortizatoriem, multimediju sistēma ar navigāciju, atpakaļskata kamera un melnas krāsas riteņu diski. Par vizuālo atpazīstamību gādā arī speciālas uzlīmes, kas redzamas uz motora pārsega un virsbūves sāniem.

 

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.