Renault izlaidis pēdējo Megane RS eksemplāru

Francijas autobūves kompānija Renault izgatavojusi pēdējo pašreizējās paaudzes Megane RS eksemplāru. Sportiskā hečbeka realizēšana uzticēta Lielbritānijas Arnold Clark Renault Dundee kompānijai, kas jau noteikusi cenu – 31 930 mārciņu (EUR 37 000).

Spānijas Palensijā izgatavotajai automašīnai ir koši dzeltenas krāsas virsbūve un 275 Zs jaudīgs 2.0 litru turbo motors, kas 100 km/h ļaus sasniegt sešās sekundēs. Komplektācijā, kas veidota uz versijas Cup-S bāzes, iekļauti melnas krāsas 19 collu riteņu diski ar Michelin Pilot Sport Cup 2 riepām, Ohlins regulējamie amortizatori, Recaro sēdekļi, bezatslēgas piekļuves un starta sistēma, multimediju komplekss R-Link, ar alkantaru apvilkta stūre, ātrumpārslēgs un stāvbremzes svira, kā arī telemetrijas sistēma, kas ļaus izanalizēt sacīkšu trasē pavadītos apļus.

Vēl dažas ekstras pievieno Cup komplektācija, līdz ar to pēdējā Megane RS aprīkojumā būs arī Brembo bremzes ar sarkanām bremžu skavām, palielinātas berzes diferenciālis, stingrākas atsperes un šķērsstabilizators.  

Renault konstruktori pilnā sparā strādā pie sportiskā hečbeka jaunās paaudzes modeļa, ko sola parādīt Parīzes autoizstādē šā gada oktobrī. 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.