Mazda automašīnas iekļuvušas stilīgāko mašīnu TOP 3

Inchcape Motors Latvia un GFK kopīgi veiktajā pētījumā noskaidrots, ka Mazdas automašīnas iekļuvušas TOP 3 stilīgāko un sportiskāko automašīnu topā, apsteidzot tādus pazīstamus automašīnu zīmolus kā Volkswagen, Renault un Hyundai.

Par vienu no svarīgākajiem kritērijiem autovadītājiem bez drošības un kvalitātes kritērijiem vienmēr bijis arī auto dizains. Minot Mazdas zīmolu, par tās labākajām īpašībām cilvēki nosaukuši stilīgumu, sportiskumu, eleganci un mūsdienīgu dizainu. Pētījums tika veidots, lai noteiktu automašīnas zīmolu atpazīstamību un noskaidrotu asociācijas un izvēles kritērijus, iegādājoties automašīnu.

Kā pierādījums tam ir arī sportiskā Mazda MX-5, kas ieguvusi “Gada Auto 2016” titulu Japānā, “Pasaules Gada Auto 2016” un “Pasaules gada auto dizains” titulus. Šobrīd jau Eiropā izstrādāts Mazda MX-5 modelis ar cieto jumtu, šis inženieru sasniegums radīts kā papildinājums jau esošajam auto modelim un jau 2017. gadā būs pieejams pasūtīšanai arī Eiropā. Mazda MX-5 ir pretendents arī “Latvijas Gada Auto 2017”.

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.