Honda atklāj desmitās paaudzes Civic attēlus

Japānas autoražotājs Honda dalījies ar hečbeka Civic 10 paaudzes modeļa attēliem. Tiesa, publicēti ir tikai Ziemeļamerikas versijas attēli, ko tirgū laidīs šoruden. Eiropas variants savu pirmizrādi piedzīvos oktobrī, kad darbu sāks Parīzes autoizstāde, bet dīleri to saņems 2017.gada pavasarī.

Jaunās paaudzes modelis redzams versijā Sports Touring, kas izceļas ar agresīvāku virsbūves aprīkojumu, platākām riteņu arkām, aizmugures spoileri un izplūdes sistēmu ar diviem hromētiem uzgaļiem.

ASV tirgū Cvic tiek piedāvāts ar 1,5 litru benzīna turbo četrcilndru agregātu, kas bāzes versijā attīstīs 174, bet topversijā – 180 Zs. Abos gadījumos  maksimālais griezes moments ir 220 Nm, bet motora sadarbības partneris būs sešu pakāpju manuālā pārnesumkārba vai variatora transmisija.

Paredzams, ka Eiropas versijai kā bāzes dzinējs tiek gatavots 100 ZS jaudīgs benzīna motors ar viena litra darba tilpumu. Vēl motoru klāstā būs 1,5 litru turbo agregāts un dīzelis ar 1,6 litru tilpumu. 

Civic pircējam būs pieejami diožu lukturi, adaptīvā kruīzkontrole, joslas uzturēšanas asistents, sistēma, kas brīdinās par sadursmi ar priekšā braucošo transportlīdzekli. Varēs pasūtīt arī multimediju sistēmu ar Apple CarPlay un Android Auto atbalstu.

Vēlāk Civic saimei pievienosies jaudīgā modifikācija Type R, kas varētu iegūt līdz pat 345 Zs spēcīgu četrcilindru turbo motoru. Tirgū šāds modelis varētu nonākt 2017.gada beigās. 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.