Augstu novērtēts – Volkswagen BUDD-e konceptminivens saņem kārtējo balvu

Konkursā “Ziemeļamerikas gada konceptautomobilis” elektriskais minivens ir atzīts par gada labāko kravas auto konceptu.

Konkursā “Ziemeļamerikas gada konceptautomobilis”, kas norisinājās Plimutā, Mičiganas štatā, BUDD-e ticis godināts par tā progresīvo kopējo koncepciju. Konkursa žūrija norādīja, ka BUDD-e ir videi draudzīgs modelis, kas atbilst arī 21. gadsimta transportlīdzekļu lietderības prasībām.

Konkurss “Ziemeļamerikas gada konceptautomobilis” tiek organizēts jau kopš 2002. gada, tajā tiek godināti konceptautomobiļi, kas dizaina, stila, materiālu, tehnoloģiju un prečspējas ziņā rada vislielāko iespaidu. BUDD-e ieguva balvu vieglo komercautomobiļu kategorijā “Kravas auto koncepts”.

Šis kārtējais modeļa apbalvojums atkal pierāda, ka Volkswagen ar tā nākamās paaudzes elektromobiļiem ir uz pareizā ceļa. Patiesībā pāris pēdējo mēnešu laikā BUDD-e ir ieguvis vairākus apbalvojumus. Papildus uzvarai savā kategorijā konkursā “Auto zīmols” par izcilu dizainu un piešķirtajai atzinības zīmei konkursā “Plus X Award” par inovācijām un dizainu, avangardiskais automobilis ASV ir ieguvis arī divus citus apbalvojumus – vienu par labākajām inovācijām no interneta tehnoloģiju žurnāla “Engadget”.

Arī konceptautomobiļa novatoriskais un progresīvais interjers izstādē “Auto interjeru izstāde 2016”, kas norisinājās Štutgartē, Vācijā, ieguva balvu “Gada interjera dizains – konceptauto”.

Vadoties pēc filozofijas, ka “ja jūs vēlaties būt priekšā savam laikam, jāizmanto jaunas metodes”, Volkswagen šā gada “Starptautiskajā plaša patēriņa elektronikas preču izstādē” prezentēja modernu konceptautomobili – BUDD-e izskatā. Elektriskais dzinējs, kas ļauj nobraukt līdz pat 533 km lielu attālumu, nav vienīgā pārsteidzošā lieta automobilī BUDD-e, jo tas ir aprīkots arī ar jauna veida pārvaldības sistēmu, balss vadību, kontroli ar pieskārieniem un žestiem un lieliem ekrāniem.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.