Jaunā “Opel Insignia” – par 200 kg vieglāka, līdz pat 400 Zs spēcīga

“Opel” strādā pie “Insignia” II projekta. Jauno paaudzi prezentēs 2016.gada beigās, bet tirgū tā nonāks 2017.gada sākumā.

“Opel Insignia” ir tirgū kopš 2008.gada, 2013.gadā tā piedzīvoja modernizāciju, bet 2017.gadā ražotājs laidīs klajā jauno modeli.

Vācu mediji raksta, ka arī jaunajā paaudzē “Insignia” būs nopērkama hečbeka un universāla “Sports Tourer” versijās. Jaunā modeļa pamatā būs “General Motors” “Global Epsilon” platforma, kas pieļauj garenbāzes palielināšanu par aptuveni 100 mm. Kopumā jaunais modelis pastiepsies garumā par aptuveni 15 cm un, neraugoties uz labāko aprīkojumu, kļūs par veseliem 200 kg vieglāks.

Līdz ar gabarītiem augs arī bagāžas nodalījuma apjoms, tādēļ tagadējiem 1530 litriem var pieskatīt par dažiem desmitiem vairāk.

“Insignia” II būs pieejams jaunajai “Astra” līdzīgs aprīkojums: “OnStar” serviss, matricu lukturi un Head-up projekcijas displejs, sēdekļi ar masāžas funkciju un salona apdare ar augstvērtīgu ādu.

Motoru piedāvājumā tiks iekļauti modernizēti pašreizējās paaudzes agregāti, ieskaitot jauno 160 Zs BiTurbo dīzeli un 400 Zs sešcilindru benzīnnieku, kas tiks uzstādīts sportiskajai “OPC” versijai.

Zināms, ka “Insignia” II varēs izmantot 8 pakāpju automātisko pārnesumkārbu, bet adaptīvā balstiekārta un pilnpiedziņas sistēma tiks piedāvāta par piemasu.

Vizuāli jaunais modelis orientēsies jaunās “Astra” virzienā, iegūstot līdzīgu radiatora restes un lukturu noformējumu.

Foto: ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.