Suzuki modernizējis krosoveru SX4 S-Cross (+ foto)

Japānas autobūves kompānija Suzuki nodemonstrējusi modernizētā SX4 S-Cross attēlus, kas savu oficiālo pirmizrādi piedzīvos septembrī gaidāmajā Parīzes autoizstādē.

Modernizācijas procesā SX4 S-Cross izskats būtiski pārveidots – draudzīgās trapecveida radiatora restes vietā tagad dusmīgs režģis ar vertikāliem hroma „zobiem,” bet gludais motora pārsegs nomainīts pret profilētu vāku ar divām izteiktām buktēm. Apakšas aizsargi tagad ir vienā krāsā ar virsbūvi, bet jaunie lukturi ar LED dienas gaitas „uzacīm” raugās ciešāk un noteiktāk.

Aizmugurē izmainīta lukturu grafika, salonā jauni sēdekļi un multimediju iekārta ar 7 collu ekrānu un Apple CarPlay un Android Auto atbalstu.

SX4 S-Cross motortelpā pierakstījušies divi jauni agregāti. 1,4 litru benzīna turbo motors attīsta 140 Zs un 220 Nm. Tas ir aizgūts no Vitara un pieejams kopā ar pilnpiedziņu, savukārt no Baleno krājumiem paņemts vienlitrīgais turbo benzīnnieks, kas attīsta 112 Zs un 170 Nm. Dīzeļdzinēju klāstu pārstāv 120 Zs (320 Nm) jaudīgs agregāts ar 1,6 litru tilpumu.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.