Īpaši ekskluzīvi – “Bentley Bentayga” makšķerniekiem (+ foto)

“Bentley” un kompānija “Mulliner” prezentējuši rūpīgi izstrādātu, neapšaubāmi dārgu un ekskluzīvu aksesuāru komplektu “Fly Fishing”, kas paredzēts apvidus auto “Bentayga” īpašniekiem – kaislīgiem makšķerniekiem.

“Fly Fishing” komplekts ievietots “Bentayga” bagāžniekā. Galvenā sastāvdaļa ir prāva izmēra, ar ādu apvilkta un hroma līstēm dekorēta lāde, kurā iebūvēti vairāki mazāki nodalījumi āķiem, auklām, mānekļiem, ēsmai un citiem makšķerēšanas piederumiem.

Zem bagāžnieka pārsega stiprinās četri apaļi futrāļi makšķeru uzglabāšanai, sānos izveidota kabata divām ķeselēm ādas apvalkos, bet zvejas zābakus un mitrās drēbes palīdzēs izkaltēt elektroniskais gaisa sausinātājs. Komplektā iekļauts atsevišķs nodalījums ar trīs mazākiem plauktiem dzērieniem, porcelāna traukiem un līdzpaņemtajai pārtikai. Tas (tāpat kā lielā lāde) ir izņemams un lietojams kā sēdeklis.   

Kopā ar šo piedāvājumu pirmoreiz Bentayga modelim tiek piedāvāts arī “Mulliner” durvju apgaismojums, kas izgaismo kompānijas logotipu uz zemes, kad atvērtas durvis. To var nomainīt pret citu logotipu vai grafiku, ja klientam ir tāda vēlēšanās.

Līdz izvēlētajai zvejas vietai “Fly Fishing” īpašniekam palīdzēs nokļūt “Bentayga” 608 Zs jaudīgais divpadsmit cilindru dzinējs, astoņi braukšanas režīmi un četri piekares augstuma regulējumi. Prasmīgi ar tiem manipulējot, sasniedzama būs lielākā daļa no nolūkotajiem objektiem.

Pagaidām nav zināms, cik ražotājs prasīs par ekskluzīvo komplektu, tādēļ atgādināsim, ka “Bentayga” rūpnīcas izpildījumā Vācijas tirgū maksā 208 488 eiro.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.