Britu žurnālisti uzzina jaunu informāciju par “Škoda Kodiaq” krosoveru

Britu žurnālisti, kuriem bija iespēja nomaskēto “Kodiaq” pavērot darbībā, dalās ar informāciju par “Škoda” jaunumu, kura oficiālā pirmizrāde iecerēta rudenī gaidāmajā Parīzes autoizstādē.

Čehu kompānijas lielais apvidus automobilis “Kodiaq” tiks ražots uz “Volkswagen” koncerna MQB platformas. Bāzes versijā automobilim būs priekšējo riteņu piedziņa un piecas sēdvietas, taču klienti varēs pasūtīt arī pilnpiedziņas modifikācijas un septiņvietīgo modeli.

Septiņvietīgajam “Kodiaq” būs trīs sēdekļu rindas un bagāžas nodalījums ar 270 litru ietilpību, kamēr piecvietīgā variantā – 720-2065 litri.

Motoru klāstu veidos 1,4 litru benzīna agregāts ar 125 un 150 ZS, 2,0 litru motors ar 180 ZS, kā arī divi dīzeļi ar 150 un 190 Zs. Par sadarbības partneri tiem varēs izvēlēties sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu vai sešu diapazonu DSG robotizēto divsajūgu transmisiju.

Vēlāk tiek solīta arī hibrīdiekārta, taču tā kļūs pieejama ne ātrāk par 2019.gadu.

“Kodiaq” būs aprīkots ar adaptīvo balstiekārtu “Dynamic Chassis Control”, kurai ir trīs iestatījumi: “Normal”, “Comfort” un “Sport”, bet pilnpiedziņas versijas iegūs speciālu režīmi bezceļiem, kas ļaus mainīt ABS, stabilizācijas sistēmas un motora uzvedību.

“Škoda Kodiaq” dizains tiks atklāts jau augustā, bet oficiālo pirmizrādi čehu apvidus auto svinēs Parīzes autoizstādē, 1.oktobrī.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.