“Nissan” piedāvā jaunu “Juke” versiju – “Dynamic Edition”

Kompaktā krosovera – Nissan Juke īpašā versija klientiem piedāvā jaunu, aizraujošu izvēli.

Juke īpašā versija ir pieejama ar divām automobiļa virsbūves krāsām un sarkaniem eksterjera un interjera personalizēšanas elementiem standarta aprīkojumā. 

Balstīta uz vispieprasītākā aprīkojuma līmeņa – N-Connecta bāzes, īpašā versija – Dynamic Edition piedāvā augsta līmeņa standarta aprīkojumu.

Klientiem, kas vēlas izcelt savu personību un stilu, Nissan piedāvā jaunu Juke īpašo versiju – Dynamic Edition.

Nissan Juke DynamicEdition pieejama ar divām automobiļa virsbūves krāsām – Magnetic Red un Black – un ar sarkaniem eksterjera personalizēšanas elementiem standarta aprīkojumā. DynamicEdition piedāvā priekšējā un aizmugurējā bampera un priekšējo lukturu apdari sarkanā krāsā, sarkanas sānu spoguļu uzlikas un personalizētus 18 collu vieglmetāla diskus ar sarkanām uzlikām.

Pārvērtības turpinās arī automobiļa salonā, turklāt divi elementi šajā īpašajā versijā Juke klāstā tiek piedāvāti pirmo reizi. Jauna līmeņa komfortu automobiļa salonā nodrošina personalizēti augstākās kvalitātes sporta sēdekļi ar sarkaniem ielaidumiem un nošuvēm. Savukārt jaunu raksturu un vēl vairāk dzīvesprieka automobilim piešķir jaunais, sarkanais automobiļa salona atpakaļskata spoguļa ietvars, kas saskaņots ar centrālo konsoli, gaisa ventilācijas atveru un durvju apdari – arī tās rotā koši sarkana apdare. Pēdējo stila un kvalitātes pieskārienu sniedz melnie automobiļa salona paklājiņi ar sarkanām Juke zīmola nošuvēm.

Nissan Juke DynamicEdition versija ir pieejama ar diviem klāsta populārākajiem dzinējiem – 1,2 litru DIG-T 115 benzīna dzinēju (vidējais degvielas patēriņš: 5,8 l/100 km, CO2 izmešu apjoms: 130 g/km) un 1,5 litru dCi 110 dīzeļdzinēju (vidējais degvielas patēriņš: 4,1 l/100 km, CO2 izmešu apjoms: 107 g/km).

Juke Dynamic Edition versija ir balstīta uz populārā N-Connecta aprīkojuma līmeņa bāzes, un tas nozīmē augsta līmeņa standarta aprīkojumu. Tas ietver NissanConnect navigācijas un komunikācijas sistēmu ar 5,8 collu skārienjutīgu ekrānu un atpakaļskata kameru. Automobilis ir aprīkots arī ar elektriski pielokāmiem sānu spoguļiem un inteliģento atslēgu ar dzinēja iedarbināšanas pogu.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.