Jaunais VW Crafter izstrādāts kopā ar klientiem

Jaunais Crafter no Volkswagen Commercial Vehicles tiks laists klajā šoruden. Tagad iespējams ieskatīties T sērijas jaunā “lielā brāļa” inovatīvajā dizainā. Pamatojoties uz moderno Volkswagen dizainu, Crafter stils garantē funkcionalitāti, pievilcību un ražošanas kvalitāti, kas ir gan augstvērtīga, gan uzticama līdz pat izmantotajiem materiāliem.

Pilnīgi jauna dizaina pieeja: jaunais Crafter ir pilnīgi jauns transportlīdzeklis. Šajā sakarā Volkswagen Commercial Vehicles eksperti vēl vairāk nekā jebkad jautāja lietotājiem un klientiem, kādas ir viņu vajadzības un idejas, un aicināja viņus palīdzēt veidot jauno Crafter, balstoties uz viņu vīzijām par to, kādam tam būtu jābūt. Speciālisti no Hannoveres bieži pavadīja autovadītājus viņu ikdienas braucienos un tieši darba vietā jautāja, ko viņi vēlas.

Tagad tas ir atspoguļots gan funkcijās, gan dizainā: kā apgalvo Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV) Dizaina nodaļas vadītājs Alberts-Johans Kircingers, pieeja šajā ziņā bija pilnībā analītiska: “Komerciālo transportlīdzekļu klasē jo īpaši dizainam ir jākalpo daudzām dažādām patērētāju grupām.”

Jaunā Crafter inovatīvā virsbūve: labākais vilkmes koeficienta rādītājs klasē 0,33 un ideāla izmantojamās telpas un izmēru attiecība skaidri parāda analīžu rezultātā gūto secinājumu priekšrocības. Šīs analīzes ir integrētas jaunā Crafter komerciālā transportlīdzekļa uzbūvē. Apvienojumā ar maksimālu ikdienas praktiskumu un optimālu kravas ietilpību Crafter atrisina acīmredzamu pretrunu. Bet tas vēl ne tuvu nav viss! Kā apgalvo Kircingers, pamatojoties uz tā aerodinamisko formu, uzņēmumam ir izdevies izstrādāt koncepciju, kuru var piemērot visiem atvasinājumiem. Viņš skaidro, ka vēlāk jaunajam Crafter raksturīgā uzbūve tādējādi saglabāsies katrā atsevišķā modeļa versijā un Volkswagen DNS būs jūtams arī komerciālajos transportlīdzekļos.

Volkswagen Commercial Vehicles T sērijas modelim Bulli, laižot klajā jauno Crafter, tiek dots “lielais brālis”, ar mirdzumu acīs piebilst Kircingers. Ar Crafter ir sasniegts tāds virsbūves kvalitātes, izturības un augstvērtības līmenis, kāds šajā komerciālo transportlīdzekļu klasē vēl nekad nav bijis pieejams.

 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.