Toyota parāda Nissan Juke konkurenta salonu

Japānas autobūves kompānija Toyota publicējusi pirmos krosovera CH-R salona attēlus, ļaujot pilnā mērā iepazīties ar modeli, kas tiek gatavots kā Nissan Juke, Mazda CX-3 un Honda HR-V konkurents.

Toyota CH-R savu pirmizrādi piedzīvoja martā notikušajā Ženēvas autoizstādē, tomēr kompaktā krosovera attēli atklāti tikai tagad.  

Konstruktori izveidojuši divu plakņu priekšējo paneli ar multimediju sistēmas bloku, kas pagriezts pret vadītāju. Paneļa centrā galveno vietu ieņem astoņu collu multimediju sistēmas ekrāns, bet zilā dekoratīvā līnija, kas to ieskauj un izstiepjoties uz abām pusēm pāriet arī uz durvīm, visticamāk sastopama tikai hibrīda modelim.

Tiek ziņots, ka Toyota CH-R būs pieejams ar adaptīvo kruīzkontroli, tuvo-tālo gaismu asistentu un ceļa zīmju atpazīšanas sistēmu. No opciju saraksta varēs izvēlēties sistēmu, kas palīdz izvairīties no sadursmes, noturēt automobili savā joslā u.c. palīgus. Visbeidzot, kvalitatīvas skaņas cienītājiem tiek piedāvāta kompānijas JBL stereo sistēma ar deviņiem skaļruņiem.

Eiropā japāņu krosoveru varēs nopirkt ar 1,2 litru benzīna turbo motoru (115 ZS), ko var kombinēt ar sešu pakāpju mehānisko vai variatora transmisiju. Ja izvēlas pēdējo, CH-R būs pieejams variantā ar priekšējo vai visu riteņu piedziņu. Eiropieši sagaidīs arī 122 Zs jaudīgu hibrīdversiju, kurā apvienots 1,8 litru benzīna motors un elektromotors.

Eiropas un ASV tirgos Toyota CH-R nonāks 2017.gada sākumā.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.