“Brabus” parāda pasaulē jaudīgāko četrvietīgo kabrioletu (+ foto)

Vācu tūninga kompānija “Brabus” Lemānas 24 stundu sacīkšu laikā nodemonstrējusi “Mercedes AMG S 63” atklāto versiju, ko paši dēvē par “pasaulē jaudīgāko četrvietīgo kabrioletu.”

Lai varētu dižoties ar šādu apzīmējumu, tūninga kompānijas speciālistiem nācies krietni pastrādāt. Automobilim uzstādīts modernizēts astoņu cilindru motors, kam nomainīta kloķvārpsta, turbīnas, ieplūdes un izplūdes sistēma, pārprogrammēts vadības bloks. Tagad agregātam ir 5,9 litru (agrāk 5,5) darba tilpums, bet jauda pieaugusi no 585 līdz 850 Zs.

Pārī ar septiņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu pilnpiedziņas Brabus kabriolets 100 km/h sasniedz 3,5 sekundēs, bet maksimālais ātrums, neraugoties uz 400 km/h iedaļu spidometrā, nevarēs pārsniegt elektronikas atļautos 350 km/h.

“Brabus” kabrioleta piekare pazemināta par 15 mm, bet interjera un eksterjera iekārtojums pārveidots, izmantojot jaunus aerodinamiskos un dekoratīvos elementus.

Klientiem tūninga kompānija piedāvā divas izvēles: nopirkt jau pārbūvētu “Mercedes AMG S 63” vai ierasties ar savu automašīnu, ko Brabus pārveidos par “pasaulē jaudīgāko četrvietīgo kabrioletu.”

Pārbūves cenas kompānija nav norādījusi, tādēļ atgādināsim, ka Vācijā standarta “Mercedes S 63 kabriolets” maksā nepilnus 190 000 eiro.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.