Volvo lielā “bezceļu” universāļa pirmais attēls

Interneta vietnē Burlappcar publicēti pirmie Volvo V90 Cross Country universāla attēli, kuros zviedru kompānijas jaunums pirmo reizi aplūkojams bez īsto izskatu slēpjošajām plastikāta uzlikām.

Vienīgā bildīte atklāj, ka, salīdzinot ar V90 universālu Cross Country modelim ir savādāki bamperi, riteņu arku un virsbūves apakšas aizsargi, kā arī liela izmēra riteņi un paaugstināts klīrenss, kas ļaus daudz drošāk justies sliktākos ceļa apstākļos.

Zināms, ka automašīnas komplektācijā ir pastāvīgā pilnpiedziņa, adaptīvā kruīzkontrole, ceļa zīmju atpazīšanas sistēma, aklās zonas uzraugs un parkošanās palīgs, automātiskās bremzēšanas sistēma, kā arī no krosovera XC90 aizgūtā drošības sistēma, kas uzmana, lai automobilis nenobrauc no ceļa.  

Motoru piedāvājumā būs divi dīzeļdzinēji ar 190 un 235 Zs jaudu, kā arī divi benzīna agregāti ar 254 un 320 Zs.

Volvo V90 universālis debitēja 2016.gada Ženēvas autoizstādē un zviedru kompānijas modeļu klāstā nomainīja V70 universāli. Automobilis ir 4,94 m garš, apveltīts ar 2,94 m riteņu bāzi un 1526 litru (ar nolaistām aizmugures sēdekļu atzveltnēm) bagāžas nodalījumu.  Pārdošanā tas nonāks jau 2016.gada septembrī, bet Cross Country modelis būs jāpagaida dažus mēnešus ilgāk. 

Foto: Burlappcar

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.