Eiropā uzsāk “Range Rover Evoque Cabriolet” tirdzniecību

Līdz ar jūnija pirmajām dienām dīleru centros ieradies savā segmentā vienīgais pārstāvis – krosovers – kabriolets “Range Rover Evoque Cabriolet”. Vācijas tirgū, kur to gaida pustūkstotis jau laicīgi pasūtījumus noformējušo klientu, tas maksās vismaz 51 200 eiro.

Neraugoties uz to, ka “Evoque” saimes jaunpienācējam ir garākais un platākais jumta pārsegs no visiem šobrīd tirgū pieejamajiem kabrioletiem, inženieru izveidotais mehānisms ar savu darbu galā tiek lieliski – pilnībā tas atlokās 18 sekunžu laikā, bet pacelšana aizņem 21 sekundi. Mehānismu var darbināt arī kustībā, taču – tikai līdz ātrumam 48 km/h. Krosoveram-kabrioletam ir 251 litru bagāžas nodalījums, kā arī drošības stieņi, kas apgāšanās gadījumā nostrādā 90 milisekunžu laikā.

Tāpat kā visi “Range Rover”, arī “Evoque Cabriolet” rīcībā būs visu riteņu piedziņa, „Terrain Response“ režīmi bezceļu pārvarēšanai, „Wade Sensing“ ūdens šķēršļiem, “All-Terrain Progress Control“ (ATPC) automobiļa ātruma regulēšanai īpaši sarežģītos apstākļos.

Salonā iebūvēta jaunās paaudzes „In Control Touch Pro“ multimediju sistēma ar 10,2 collu ekrānu, navigāciju, internetu, viedtālruņu atbalstu un augstas kvalitātes audio nodrošinājumu.

Motoru klāstu veido trīs agregāti: 240 ZS benzīna dzinējs un 2,0 litru dīzelis ar 150 vai 180 Zs jaudu. Visi komplektā ar deviņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

“Range Rover Evoque Cabriolet” bāzes versijā “SE Dynamic” ar ādas salonu, divu zonu klimatkontroli, 18 collu riteņiem un 380 vatu audio sistēmu maksās 51 200 eiro.

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.