Volkswagen atklāj pikapa Amarok interjeru

Vācijas autobūves kompānija Volkswagen publicējusi modernizētā pikapa Amarok attēlus, ļaujot pircējam izveidot pilnu priekšstatu par gaidāmo jaunumu, kas pārdošanā nonāks septembrī. Pikapa eksterjers tika atklāts jau maija sākumā.

Redzams, ka modernizētajam modelim izmainīta ventilācijas/apsildes pievadu forma (agrāk tie bija apaļi), iebūvēts jauns klimatkontroles bloks un jauna multifunkcionāla stūre. Nedaudz mainījies arī multimediju sistēmas izskats, bet priekšējā paneļa augšpusē izveidotā sīklietu novietne pieaugusi izmēros.

Uzlabotā VW Amarok aprīkojuma sarakstā ir (daļējs uzskaitījums) priekšējie sēdekļi ar ādas apdari, apsildi un elektrisko regulēšanu 14 veidos, multimediju sistēma ar navigāciju un Bluetooth atbalstu, parkošanās sensori vai automātiskā parkošanās palīgsistēma, nerūsējošā tērauda pedāļi, sānu sliekšņi, atpakaļskata kamera, automātiskā kruīzkontrole utt.

Restailinga procesā pikapam izmainīts lukturu optikas un abu bamperu izskats, bet motoru gammā iekļauts jauns trīslitru V6 turbo dīzelis, kas būs pieejams trīs versijās: 163, 204 vai 224 Zs.

 

Foto: Publicitātes attēls

Amarok līdz 2016.gadam

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.