“Google” parāda savu lielās auto planšetes versiju (+ video)

Tehnoloģiju gigants “Google” nodemonstrējis savas multimediju sistēmas prototipu ar lielu skārienjutīgu ekrānu, kas līdzinās tai, ko “Tesla” uzstāda saviem modeļiem “Model S” un “Model X”.

“Google” prototipa pamatā ir “Android N” operētājsistēma un tās demonstrēšanai tiek izmantots “Maserati Ghibli” sedans. Zināms, ka sistēma izstrādāta kopā ar kompāniju “Qualcomm” un tās ekrāns atbalsts 4K izšķirtspēju.

Tāpat kā “Android N”, arī “Android Auto” nākamās paaudzes modelis spēs darboties dalīto ekrānu režīmā, piemēram, displeja augšējā daļā var atrast pielikumus, kas aizvērti nesen, bet apakšējā daļā – aktīvās programmas.  

Vienlaicīgi ar “Android Auto”, “Google” demonstrē pašu izstrādāto mērinstrumentu paneli. Arī tam ir krāsains, augstas izšķirtspējas ekrāns, kas var atainot dažādu informāciju, piemēram, navigatora norādes.

Konferencē, kurā “Google” izrāda savu jaunumu, tika paziņots, ka “Android Auto” drīzumā pārtaps par vienkāršu mobilo lietotni. Sistēmu, kas ļauj izmantot viedtālruņa iespējas automašīnas sistēmā, varēs izmantot pat tādos modeļos, kuriem nav multimediju iekārtas vai tādā gadījumā, ja to izklaides-informācijas sistēmas neatbalsta “Android Auto”. 

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.