Strīds uz mūžu – kaimiņu “Porsche” un “BMW” jau gadu nekust no vietas

Britu izdevums “Thesun” raksta par diviem ķīniešiem, kuri principiāla strīda dēļ pametuši savus automobiļus ielas malā, kaut gan tie ir pilnībā kārtībā un jebkurā momentā varētu no turienes aizbraukt.

Nav zināms, kādu iemeslu dēļ abi Ķīnas pilsētas Siaņas un turklāt arī viena mikrorajona iedzīvotāji saplūkušies, taču rezultātā “Porsche Boxster” īpašnieks novietojis savu auto priekšā oponenta “BMW” 5.sērijas sedanam, pieprasot, lai tas atvainojas. “BMW” īpašnieks atbildējis, ka viņam nav ne mazākās vēlēšanās to darīt, turklāt viņš nekur nesteidzas un tas, kurš savu auto nolicis viņam priekšā, tik un tā būs spiests aizvākties.

Pagaidām gan nav noticis ne viens, ne otrs un abi nebūt ne lētie automobiļi jau vairāk ne kā gadu – no 2015.gada aprīļa – stāv tur, kur to stūrgalvīgie īpašnieki tos atstājuši.

Ja kāds domā, ka nepiekāpīgie kaimiņi tagad pārvietojas ar sabiedrisko transportu, tad maldās, jo abi izrādījušies visai turīgi ļaudis, kam pamestie automobiļiem nav vienīgais transports viņu garāžā.

Foto: Thesun.co.uk

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.