Vai būs 1000 ZS? – Mansory uzlabos Bentley Bentayga

Vācijas tūninga kompānija Mansory, kas nodarbojas ar īpaši ekskluzīvas tehnikas uzlabošanu, publicējusi modernizēta Bentley Bentayga tīzeri, solot “pasaulē ātrākajam apvidus auto” piešķirt vēl vairāk dinamikas.

Mansory aprīkos Bentley Bentayga ar 23 collu riteņu diskiem, bet radiatora resti un motora pārsegu nomainīs ar oglekļa šķiedras detaļām. Savukārt salona noformējums tiks pārveidots, pievienojot jaunus dekorus no dabīgā koka, oglekļa šķiedras un alkantara.

Mansory neatklāj sīkākas detaļas par motora pārbūvi, vien apstiprina, ka tā plānota un norāda, ka “Bentayga dinamiskās īpašības ievērojami uzlabosies”.

Ņemot vērā kompānijas Mansory ambīcijas un doto solījumu par ievērojamu uzlabojumu dinamikas rādītājos, nebūtu brīnums, ja pārveidotais Bentayga iegūtu vismaz 1000 ZS jaudu.

Atgādināsim, ka rūpnīcas izpildījumā Bentley Bentayga attīsta 608 Zs un 908 Nm. 100 km/h šāds automobilis  sasniedz 4,1 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 301 km/h. Nesen kompānijas vadītājs Volfgangs Dirhaimers sarunā ar žurnālistiem apstiprināja, ka tiek plānota Bentayga jaudīgā modifikācija Speed, gan neatklājot, kad to gaidīt pārdošanā.

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.