Zelta emblēmas un karaoke iekārta – ķīniešu apvidus auto 1,8 miljonu vērtībā

Ķīnas kompānija IAT Design pašlaik notiekošā Pekinas autoizstādē piedāvā apskatīšanai sešmetrīgu apvidus auto Karlmann King, kas maksās 12 miljonus juaņu (aptuveni 1,8 miljoni eiro).

Ķīniešu apvidnieks izgatavots uz smagā pikapa Ford F-450 Super Duty bāzes, kas savā dzimtenē ASV maksā 71 300 dolāru. Zināms, ka Kalmann King atstāts rūpnīcas dzinējs – 6,8 litru desmit cilindru benzīna agregāts, kas attīsta 367 Zs un 620 Nm, savukārt eksterjers un interjers piedzīvojis pamatīgas pārmaiņas.

Tagad tam ir šķautnēm pārbagāta virsbūve ar ģeometriskas formas logiem, trijstūrainiem spoguļiem, masīvu buferi un milzīgu radiatora resti, kuras centrā firmas emblēma no tīra zelta. Bruņu mašīnai līdzīgā transporta interjers izdarināts ar alkantaru, ādu un koku. Aprīkojumā ietilpst apzeltīti glāžu turētāji, atdzesējams nodalījums dzērieniem, tējas trauku komplekts, stereo sistēma ar 20 skaļruņiem, ērti galdiņi darbam ar planšetdatoriem un karaoke iekārta ar trīsdimensiju ekrānu.

Automašīnas nosaukums aizgūts no vēstures un atgādina par laikiem, kad franku valsts vadībā stājās karalis Karlomans (768.-741. gads).

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.