“Suzuki Baleno” – Eiropas tirgū no jūnija (+ foto)

Jūnija sākumā eiropiešiem kļūs pieejams mazauto “Suzuki Baleno”, ko pieejams divās motoru versijās. Vācijā automobiļa cena sāksies no 13 790 eiro.

“Baleno” kopējais garums ir 4023 mm, platums – 1920 mm, bet augstums 1450 mm. “Suzuki” hečbekam ir 2520 mm riteņu bāze, bet motortelpā iebūvēts 111 ZS jaudīgs Boosterjet trīscilindru benzīna turbo dzinējs ar viena litra darba tilpumu.

Kā alternatīva nosauktajiem tiek piedāvāta 1,2 litru 90 ZS “Mildhybrid” hibrīdmodifikācija ar “Start-Stop” sistēmu, kas daļu enerģijas spēj atgūst bremzējot un izmanto tad, kad automobilim nepieciešams paātrinājums. Ražotāja norādītais vidējais degvielas patēriņš – 4,0 – 4,5 litri, bet “Mildhybrid” versijas kaitīgo CO2 izmešu daudzums būs tikai 93 grami uz vienu kilometru.

Abi motori darbojas pārī ar piecu pakāpju manuālo pārnesumkārbu, turklāt par papildu maksu jaudīgāko no tiem varēs komplektēt ar sešu pakāpju automātisko kārbu, bet 90 ZS motoru – ar variatora transmisiju.

Jāpiebilst, ka “Baleno”  apveltīts ar 355 litru bagāžas nodalījumu, kas ir labākais rādītājs mazauto segmentā. Jau no rūpnīcas hečbeks būs aprīkots ar diožu dienasgaismām, klimatkontroli, sešiem gaisa drošības spilveniem, centrālo atslēgu, gaismu sensoru un “Isofix” stiprinājumiem, savukārt no opciju saraksta var izvēlēties multimediju sistēmu ar septiņu collu ekrānu un “Apple CarPlay” funkciju.

Foto: Ekrānšāviņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.