“Toyota Proace” – jauns pieraksts komerctransporta segmentā (+ foto)

Pēc tam, kad Ženēvas autoizstādē tika atrādīts pilnizmēra furgons “Proace Verso”, “Toyota” liek priekšā nākamo jaunumu komerctransporta segmentā – “Proace Transporter”, kas pirmizrādi piedzīvos Birmingemas “Commercial Vehicle Show” (26.-28.04).

“Proace Transporter” būs pieejams divās aprīkojuma komplektācijās, trijos virsbūves garumos un divām dažādām riteņu garenbāzēm. Japāņu ražotāja kravu vedējs pārstāv plašu līdzīgas nozīmes vieglā komerctransporta segmentu, kas kopā ar “Citroën Jumpy” un “Spacetourer”, “Peugeot Traveller” un “Expert”, izgatavots uz kopīgās platformas PSA-EMP2.

“Toyota Proace Transporter” būs mazākais no visiem (garums – 4,60 m, riteņu bāze – 2,90 m), taču tikpat daudzpusīgs. Pircējs varēs izvēlēties versiju ar dubultkabīni, kravas furgonu, pasažieru variantu (5 vai 6 sēdvietas), universālu šasiju tālākai pārbūvei vai kombinēto modifikāciju ar sēdvietām līdz pat deviņām personām.

Motoru piedāvājumā iekļauti pieci dīzeļdzinēji ar 1,6 līdz 2,0 litru tilpumu un 95 līdz 180 zirgspēku jaudu. 1,6 litru dīzelis, kas iebūvēts “Proace Transporter” bāzes versijai strādā kombinācijā ar Start-Stop sistēmu un automatizēto sešu pakāpju pārnesumkārbu. Ražotājs norādījis, ka uz 100 km šāds variants patērēs 5,2 līdz 5,4 litrus degvielas kombinētajā ciklā, kas atbilst CO2 izmešu daudzumam 135 līdz 139 grami uz vienu kilometru.

Foto: Ekrānšāviņš

Peugeot Expert

Citroen Jumpy

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.