“Tesla Model 3” – pasūtījumu pieņemšana sākas šodien

Elektriskās piedziņas automobiļu ražotājs “Tesla” savu jaunāko un cenu ziņā pieejamāko modeli, kas saucas gluži vienkārši “Model 3”, prezentēs šodien, 31.martā.

Pagaidām par kaliforniešu jaunumu zināms vien, ka tas izgatavots uz jaunas platformas, būs nedaudz augstāks par sedanu “Model S” un iegūs krosoveram “Model X” līdzīgu priekšpuses vizuālo noformējumu.

Agrāk tika ziņots, ka elektromobilis saņems 80 kilovatstundu bateriju komplektu, kas ļautu veikt aptuveni 480 km garu distanci, savukārt paātrinājums līdz simtam līdzinātos jaudīgu sporta auto sniegumam un aizņemtu nepilnas četras sekundes. Tiesa gan – nav zināms, vai šajā gadījumā runa ir par Model 3 standarta versiju vai dārgāko un lielākas kapacitātes akumulatoriem apveltīto pilnpiedziņas variantu.

“Model 3” bāzes versija ASV maksās aptuveni 35 tūkstošus dolāru, bet dārgākās sedana komplektācijas – 50 līdz 60 tūkstošus dolāru.

Jau šodien ražotājs uzsāks pieteikumu pieņemšanu no pircējiem, bet gatavās automašīnas gan tik ātri nesola un savus pasūtītos elektromobiļus “Tesla” klienti saņems  2017.gada otrajā pusē.

Interese par “Tesla” jaunumu visā pasaulē ir liela, piemēram, Hamburgā pie “Tesla” dīleru centra veidojās gara rinda, bet Sidnejā kāds vīrietis ieradies divas dienas iepriekš, lai tikai nepalaistu garām savu iespēju.

Sidnejā kāds vīrietis pie Tesla dīleriem ieņēmis rindu divas dienas iepriekš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.