Atklāti “Subaru Impreza” jaunās paaudzes attēli (+ foto)

“Subaru” publicējis kompaktās klases sedana “Impreza” jaunās paaudzes attēlus, ļaujot ar tiem iepazīties brīdi pirms oficiālās modeļa pirmizrādes, kas šovakar notiks ASV, Ņujorkas autoizstādē.

Jaunā “Impreza” kļūs par pirmo japāņu ražotāja modeli, kas izgatavots uz jaunās SGP (“Subaru Global Platform”) modulārās platformas. Vēlāk šis tehniskais risinājums kļūs par pamatu visiem Subaru markas jaunajiem modeļiem, ieskaitot jaudīgo nākamās paaudzes “WRX STi” sedanu, kas savas gaitas turpinās kā 320 ZS jaudīgs hibrīds. 

Zināms, ka “Subaru Impreza” jaunās paaudzes modelis būs par 41 mm garāks, 38 mm platāks un 10 mm zemāks par priekšteci, savukārt riteņu bāzes izmērs pieaugs par 25 mm.

Motortelpā pierakstīts jauns divlitru četru cilindru opozītmotors, kura tehniskos datus ražotājs nav atklājis, vien ļāvis noprast, ka agregātam būs cilindru atslēgšanas tehnoloģija, kas automātiski aktivizēsies maza noslogojuma gadījumā.

“Impreza” aprīkojumā būs jaunās paaudzes multimediju sistēma ar balss vadību, kā arī “EyeSight” drošības tehnoloģiju komplekss, kas ietver automātiskās bremzēšanas funkciju.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.