“AvtoVAZ” uzsāk “Lada 4×4 Urban” piecdurvju modeļa ražošanu (+ foto)

Krievijas lielākā autobūves kompānija “AvtoVAZ” uzsākusi apvidus auto “Lada 4×4 Urban” piecdurvju modifikācijas ražošanu, kas pievienosies kopš 2014.gada piedāvātajai šī modeļa trīsdurvju versijai.

Piecdurvju modifikācija atšķiras ar tikai šim modelim izstrādātu aerodinamiskā aprīkojuma komplektu, 16 collu riteņu diskiem, sliekšņu uzlikām un bamperu uzlikām, īpašu sēdekļu apdari. Salonam uzlabota trokšņu izolācija, bet aprīkojuma komplektācijā iekļauts kondicionieris, elektriski paceļami stikli, elektriski regulējami un apsildāmi sānu spoguļi.

Par dzinējspēku kalpo 1,7 litru benzīna motors, kas attīsta 83 Zs un 129 Nm, darbojas komplektā ar piecu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu, pilnpiedziņu, starpasu diferenciāļa bloķētāju un sadales kārbu.

“Lada 4×4 Urban” piecdurvju modifikācijas cena Krievijā ir 552 100 rubļu (EUR 7620) – par 42 500 rubļu (EUR 586) vairāk nekā tiek prasīts par parasto piecdurvju modeli, savukārt “Urban” trīsdurvju versiju pašmāju tirgū var iegādāties par 511 700 rubļu (EUR 7060). “AvtoVAZ” atzīmē, ka “Urban”  modelis, ko ražotājs veidojis ar akcentu uz pielietojumu pilsētas apstākļos, pircējiem iet pie sirds un šobrīd tā pasūtījumu skaits sasniedz 37 procentus no kopējā apjoma. 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.