“Honda Civic” hečbeka dizainu atklāj patenta attēli (+ foto)

Arī pie mums populārais kompaktās klases hečbeks “Honda Civic” Eiropā gatavojas startēt tikai 2017.gada sākumā, tomēr ar jaunā modeļa attēliem var iepazīties jau tagad, pateicoties patenta attēliem, ko publicējis čehu izdevums “Autoforum.cz”.

“Honda” Lielbritānijas rūpnīcā ražotā “Civic” hečbeka jaunais modelis veidots tikpat sportiskā stilā, ka ASV tirgū jau pieejamais “Civic” sedans un kupeja. Automašīnai ir interesantas formas bamperi, motora pārsegs un virsbūves sānu paneļi ar ievalcētu līniju, neliels aizmugures spoileris.

Eiropas tirgū japāņu hečbeks tiks piedāvāts ar 1,0 litru 127 ZS (200 Nm) trīscilindru benzīna dzinēju, kas strādās pārī ar sešu pakāju mehānisko pārnesumkārbu. Motoru klāstā būs arī benzīna turbo motors ar 1,5 litru tilpumu.

Jādomā, ka “Civic” hečbekam būs pieejami līdzīgi drošības un komforta risinājumi kā sedanam un kupejai – adaptīvā kruīzkontrole, automātiskās bremzēšanas funkcija, joslas uzturēšanas palīgsistēma, diožu gaismas, atpakaļskata kamera un multimediju sistēma ar 7 collu ekrānu.  

Honda Civic prototips

Honda Civic prototips

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.