“Volkswagen” pikaps par 200 000 eiro (+ foto)

Tūninga kompānija “MTM” Ženēvas autoizstādei sagatavojusi “VW Amarok” pikapa īpašo versiju “V8 Desert Edition”, kas maksā 200 000 eiro – gandrīz kā “Bentley” pirmais apvidus auto “Bentayga”.

“Volkswagen Amarok V8 Desert Edition” paredzēts izmantošanai īpaši smagos apstākļos, tādēļ tas apgādāts ar jaudīgu motoru un elementiem, kas pasargā automašīnas korpusu un piekares detaļas.

Motortelpā atrodas 4,2 litru astoņu cilindru dīzeļdzinējs, kas attīsta 410 ZS un 930 Nm. Spēka agregāts savienots ar astoņu pakāpju tiptronic pārnesumkārbu, kas “VW” pikapam ļauj paātrināties līdz simtam sešās sekundēs un vajadzības gadījumā sasniegt maksimālo ātrumu 240 km/h.

Bezceļos droši justies varēs pateicoties modernizētajai piekarei ar regulējamiem amortizatoriem un “Cooper” apvidus riepām, kas ieautas 20 collu riteņu diskos. Pikapam ir drošības aizsargplāksnes priekšpusē un aizmugurē, radiatora aizsargs („ķenguru sitamais”) un drošības karkass kravas kastē. Modernizēti arī bamperi un riteņu arkas, uzmontēti spēcīgāki bremžu mehānismi ar 405 un 356 mm (priekšā/aizmugurē) bremžu diskiem, bet ar ādu, alkantaru un oglekļa šķiedras elementiem greznotajā salonā iebūvēta jauna multimediju sistēma ar GPS un TV piekļuves funkciju.  

Par „tuksneša” versiju tiek prasīti 200 000 eiro, tādēļ salīdzinājumam minēsim, ka Vācijā “VW Amarok” ar 180 ZS (400 Nm) dīzeļdzinēju maksā aptuveni 30 000 eiro.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.