Kompaktais apvidnieks “Peugeot 2008 jauna izskatā (+ foto)

2013. gadā tirgū ienākušais Peugeot 2008 ir radījis pilnīgi jaunu segmentu – kompakto SUV. Klienti ar atzinību saņēma jauno 2008 un tagad, pēc trim gadiem, ir pienācis laiks jauna izskata modelim.

Jaunais 2008 būs pieejams 9 dažādos krāsu toņos, starp tiem arī pirmo reizi 308 GTi automobilim izmantotais Ultimate Redun pavisam jaunais Emerald Crystal. Viscaur modernā sarkanā krāsa uzsver 2008 jaudīgumu un stilu.

Foto: Publicitātes attēls

Access, Active un Allure aprīkojuma līmeņi ir papildināti ar „GT Line”. Šis pieprasītais dizains bija ļoti populārs jauPEUGEOT standarta modeļiem (308 un 508), ar sarkani melno krāsu gammu izceļot sportisko un eleganto līniju. Savukārt melnās hromētās detaļas ir aizvietotas ar melniem dizaina elementiem, pastiprinot kopējo sportisko iespaidu.

PEUGEOT 2008 piedāvā patīkamu braukšanas pieredzi un neatkārtojamu automobiļa pārvaldīšanas sajūtu. UnikālāPEUGEOT i-Cockpit® nodrošina intuitīvāku, veiklāku, elastīgāku un drošāku vadīšanu.

Joprojām kompaktajam SUV Grip Control ir nodrošināta vilkmes kontroles sistēma, kas 2008 automobili neatstās kaunā pat pašos grūtākajos braukšanas apstākļos. Pavisam ir iespējami pieci dažādi braukšanas režīmi.

Foto: Publicitātes attēls

Lai autovadītājs savu tālruni varētu pieslēgt 7″ ekrānam, PEUGET 2008 tagad ir uz Mirrorlink™ un Apple Carplay® tehnoloģijām pamatota Mirror Screen sistēma, kas paplašina multimediju sistēmas funkcionalitāti. Turklāt Peugeot 2008aprīkojumā ir atpakaļskata kamera un Park Assist stāvvietā novietošanas sistēma. Drošību pastiprina Active City Brakesistēma, kas ar lāzera palīdzību automobiļa priekšā nosaka iespējamos sadursmes draudus pilsētas satiksmes apstākļos un nepieciešamības gadījumā automātiski iedarbina bremzes vai pat apstādina automobili.

Visām Peugeot 2008 versijām ir nesalīdzināmi dinamiska veiktspēja. Ekonomiskie Euro6 motori ļauj sagādāt pirmklasīgu braukšanas prieku. Pieejami Euro6 trīscilindru 1,2 l PureTech benzīna motori ar 82–130 Zs jaudām. Pieejama arī piecu un sešu pakāpju manuālā pārnesumkārba kā arī sešu pakāpju EAT6 (Efficent Automatic Transmission) automātiskā pārnesumkārba. CO2 emisijas līmenis jaunās paaudzes motoriem saglabājas 102 g/km–110 g/km robežās, bet degvielas patēriņš 4,4 – 4,9 l/100 km robežās.

Foto: Publicitātes attēls

Kas attiecas uz dīzeļmotoriem, tad pieejami Euro6 standartiem atbilstošs 1,6 l BlueHDi ar 75 Zs, 100 Zs un 120 Zs jaudu, kuru CO2 emisijas līmenis nepārsniedz 100 g/km un degvielas patēriņš saglabājas 3,6–3,7 l/100 km robežās. Salīdzinot ar Euro5 motoriem, degvielas patēriņš un CO2 daudzums izmešos ir samazinājies līdz 4 %.

Baltijas valstīs jaunais Peugeot 2008 parādīsies 2016. gada vasarā.

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.