BMW 7.sērija tagad ar 600 ZS un pilnpiedziņu (+ foto)

Vācijas autobūves kompānija BMW oficiāli prezentējusi 7.sērijas flagmani – versiju M760Li xDrive ar 600 Zs spēcīgu V12 cilindru motoru un pilnpiedziņu.

Ar 6,6 litru divpadsmit cilindru benzīna motoru un divām turbīnām aprīkotais BMW limuzīns ir jaudīgākais un ātrākais septītās sērijas pārstāvis, turklāt V12 motora apvienojums ar visu riteņu piedziņu BMW vēsturē izmantots pirmoreiz.

Motors attīsta 600 Zs un 800 Nm un strādā komplektā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu, kurai ir ātrumu manuālās pārslēgšanās iespēja pie stūres. No vietas līdz simtam M760Li xDrive paātrinās 3,9 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir elektroniski ierobežots līdz 250 km/h. Izvēloties papildaprīkojumā pieejamo M Driver’s Package, maksimālā ātruma ierobežotāju var pārbīdīt līdz 305 km/h. Ražotāja norādītais vidējais degvielas patēriņš – 12,6 litri uz 100 km.

Sedana komplektācijā iekļauta Executive Drive Pro piekare ar adaptīvajiem amortizatoriem un virsbūves sasveres kompensēšanas sistēmu, šasija ar piestūrējošiem aizmugures riteņiem, 19 collu M bremžu iekārta ar zilas krāsas bremžu skavām, 20 collu riteņi ar 245/40 un 275/35 izmēra riepām priekšā un aizmugurē.  

No 7.sērijas ciltsbrāļiem M760Li xDrive atšķirsies arī vizuāli, ko pasvītro M aerodinamikas komplekts ar lielākiem gaisa pievadiem priekšējā buferī, citāda izskata un krāsas spoguļu korpusiem, radiatora resti un ventilācijas restītēm. Komplektā arī speciāli šim modelim konstruēta izplūdes sistēma ar četriem izvadiem un iespēju regulēt skaņas tembru. Salonā  M filozofiju uztur sporta stūre, V12 sliekšņu uzlikas, mērinstrumentu panelis ar spidometra gradāciju līdz 330 km/h, alumīnija pedāļi. Sporta sēdekļi nav paredzēti, jo BMW izšķīries par elektriski regulējamiem komforta  sēdekļiem ar atmiņas funkciju, pasažieru labsajūtu vairojot ar nappa ādas apdares un alkantara griestu apdares kombināciju.

Jaunās modifikācijas cenu BMW vēl neatklāj.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.