Līdz pat 2 miljoniem par Džeimsa Bonda Aston (+ foto)

18.februārī Londonā notiks izsole, kurā piedāvās vienīgo privātīpašumā pabijušo Aston Martin DB10 no desmit automobiļu sērijas, kas tika izgatavoti kinofilmai Spectre. Darījuma rezultātā organizatori cer iegūt līdz pat 2 miljoniem eiro, ko ziedos labdarībai.

Džeimsa Bonda (Daniels Kreigs) kārtējās sērijas uzņemšanai tika uzbūvēti 10 Aston Martin – astoņus izmantoja filmēšanas laukumā, bet divus – kā filmas izkārtni un pieteikumu jaunajam sērijveida DB11, kas pirmizrādi svinēs 2016.gada Ženēvas autoizstādē marta sākumā un dažus mēnešus vēlāk nonāks dīleru salonos.

Aston Martin DB10 izgatavots uz modeļa V8 Vantage bāzes, taču apveltīts ar garāku un platāku riteņu bāzi, bet motortelpā atrodas 4,7 litru astoņu cilindru dzinējs, kas attīsta 436 ZS.  Tandēmā ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu tas var sasniegt 305 km/h.

Izsolē tiks piedāvāts viens no diviem šovkāriem un vienīgais, kas pabijis privātīpašumā. Arī turpmāk tas droši vien uzglabāsies kāda kolekcionāra garāžā, jo pielaides koplietošanas ceļiem, ar Daniela Kreiga parakstu greznotajam automobilim nav.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.