“Škoda” sasniedz 18 miljonus, drīzumā jauns modelis (+ foto)

Aizvadītajā nedēļā no “Škod konveijera Kvasinas rūpnīcā nobrauca jubilejas eksemplārs – “Candy” baltas krāsas “Superb Combi” universāls, kas kļuva par 18 miljono automobili, ko izgatavojusi čehu autobūves kompānija.

Lai nonāktu līdz tik iespaidīgam skaitlim “Škoda” vajadzēja 110 gadus. Atgādināsim, ka 10 miljonu robežu čehu kompānija, kas automobiļus ražo kopš 1905.gada, sasniedza 2006.gada jūlijā, 2009.gada aprīlī tika izgatavots 12 miljonais automobilis, bet 15 miljonais eksemplārs no konveijera noripoja 2013.gada februārī.

Drīzumā kompānijas piedāvājumam pievienosies jauns modelis. “Škoda” jau devusi pirmo mājienu, publicējot attēlu ar aizslēgtām garāžas durvīm un norādi, ka “aiz tām slēpjas kaut kas patiešām liels. ”

Savukārt auto eksperti jau “izskaitļojuši,” ka “Škoda” tur paslēpusi jauno septiņvietīgo krosoveru “Kodiak”, kas tiks būvēts uz jaunā “VW Tiguan” bāzes, modeļu piedāvājumā ieņems vietu virs krosovera “Yeti” un maksās aptuveni 24 000 eiro. Čehu jaunums iegūs modernas palīgsistēmas un jaudīgus motorus(150 – 220 ZS), kas pēc vācu “Autobild.de” domām ļaus tam veiksmīgi konkurēt pat ar “Mercedes GLC”, “Audi Q5” un “BMW X3”.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Facebook.com

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.