Mercedes GLS maksās no 75 000 eiro (+ foto)

Pusgadu vēlāk pēc Mercedes GLE debijas, pircējus sasniedzis arī lielais Mercedes-Benz krosovers GLS. S-klases krosovers, kā to dēvē vācu mediji, pirmizrādi piedzīvos Losandželosas autoizstādē (no 20.11), bet Eiropas dīleru centros kļūs pieejams no nākamā gada pavasara.

Modernizācijas procesā GLS izveidota nedaudz savādāka priekšpuse ar platākām radiatora restes hroma dekoru līstēm un savādākas formas (tagad apaļāki) gaisa pieplūdes atverēm. Galvenajiem starmešiem savādāka diožu grafika, bet dienas gaitas diožu virtenīte no apakšas pārcēlusies uz galveno lukturu bloku.

Jaunas formas lukturi arī aizmugurei, pārveidots buferis un izplūdes sistēmas izeja ar blakus izvadītām caurulēm un hroma uzgaļiem.

Salonā uzstādīta jaunākās paaudzes multimediju sistēma Comand ar interneta pieeju un krāsainu ekrānu priekšējā paneļa centrā, bet no opciju saraksta varēs izvēlēties Apple Car Play sistēmu mobilo iekārtu pieslēgšanai.

GLS būs pieejami jaudīgu motori, kas AMG modifikācijā sasniegs pat 585 ZS, savukārt septiņu pakāpju 7G-tronic pārnesumkārbas vietu ieņēmusi modernākā 9G-tronic transmisija. Bāzes versijas cena būs 74 791 eiro, bet par AMG GLS 63 4Matic tiks prasīti vismaz 136 065 eiro.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.