Vēl viens īpašs Hyundai Tucson SEMA motoršovam

Hyundai novembra sākumā Lasvegasā gaidāmajam motoršovam gatavojies īpaši cītīgi un attēlos redzamais Tucson ir jau ceturtais projekts, ko korejieši plāno parādīt vienā no lielākajiem tūninga sasniegumiem veltītajā pasākumā.

Īpašais Tucson izgatavots sadarbībā ar kompāniju Rockstar Performance Garage un paredzēts sevišķi sarežģītiem ekspluatācijas apstākļiem.

No standarta produkcijas SEMA motoršovam gatavotais Tucson atšķiras ne vien ar unikālu krāsojumu, savādākiem buferiem un LED papildu apgaismojumu, bet arī augstāku klīrensu (+150 mm), jauniem amortizatoriem un King Shocks atsperēm. Komplektu papildina 17 collu riteņu diski un 32 collu apvidus riepas.

Krosovera motora pārbūve tika uzticēta kompānijai Mishimoto. Zināms, ka spēka agregātam, kas strādā kombinācijā ar sešu pakāpju divsajūgu robotizēto pārnesumkārbu, uzstādīts jauns starpdzesētājs, turbīna, ieplūdes un izplūdes sistēma. Uzlabotā 1,6 litru motora jaudu ražotājs neatklāj.

SEMA motoršovā Hyundai stendā būs apskatāma arī Genesis kupeja ar vairāk nekā 500 ZS jaudu, īpaši jaudīgs krosovers Tucson (700 ZS) un pārbūvēts hečbeks Veloster ar īpatnēja dizaina lukturiem un 500 ZS jaudu.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.