“Ford F-Series” pikapi ar alumīnija kravas platformu (+ foto)

“Ford” prezentējis “F-Series Super Duty” jaunās paaudzes modeli, kas turpmāk tiks komplektēti ar modernizētiem motoriem un alumīnija kravas platformu.

Ražotājs informē, ka pikapa pamatā ir uzlabotas konstrukcijas tērauda rāmis, kas esot 24 reizes izturīgāks par līdz šim izmantoto, bet alumīnija platforma ļāvusi samazināt svaru par 158 kg.

“F-Series Super Duty” izskats tagad pielīdzināts 2014.gadā Detroitas autoizstādē nodemonstrētajam “mazajam brālim” “F-150” un izceļas ar savādāka dizaina radiatora režģi un jauniem galvenajiem lukturiem, kas dārgākajām versijās komplektēti ar gaismas diodēm.

Pikapa salonā ir jauns mērinstrumentu panelis ar TFT informācijas ekrānu, SYNC-3 multimediju komplekss ar astoņu collu ekrānu, modernizēta centrālā konsole un jauns stūres rats, savukārt drošības palīgsistēmu arsenāls papildināts ar 360 grādu pārraudzības video kameru, adaptīvo kruīzkontroli, sistēmām, kas brīdina par izbraukšanu no savas joslas un šķēršļiem aklajā zonā.

Dzinēju saimē iekļauts modernizēts un uzlabots 6,2 litru V8 benzīna agregāts, desmit cilindru benzīna motors ar 6,8 litru tilpumu, kā arī 6,7 litru astoņu cilindru dīzeļdzinējs.

ASV tirgū “F-Series Super Duty” nonāks nākamgad.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.