“Hyundai” gatavo 700 Zs jaudīgu “Tucson” (+ foto)

Dienvidkorejas kompānija “Hyundai” SEMA motoršovam, kas ik gadu notiek ASV pilsētā Lasvegasā, gatavo 700 Zs jaudīgu krosovera “Tucson” modifikāciju.

Tucson 700 ZS modifikācija Foto: Publicitātes foto

Īpaši jaudīgā “Tucson” versija tiks komplektēta ar pneimatisko piekari un drošības karkasu. Automobilim uzstādīs jaunas konstrukcijas buferus, spēcīgākas bremzes, 19 collu riteņus ar “Toyo” riepām, sporta sēdekļus un “Infinity” audiosistēmu.

Lielākas un mazākas pārmaiņas piedzīvos arī citas interjera un eksterjera detaļas, tomēr būtiskākās pārmaiņas gaida motortelpā, kur standarta dzinēju nomainīs ar kompāniju “Bisimoto Engineering” sadarbībā tapušais spēka agregāts, kas attīstīs vairāk nekā 700 zirgspēku jaudu un strādās kombinācijā ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu.

Lai iegūtu tik iespaidīgu jaudu, inženieriem nācies uz “Theta-II” 2,4 litru motora bāzes izgatavotajam agregātam apmainīt gandrīz visas svarīgākās detaļas, tādēļ 700 ZS versijai uzstādīta jaunas konstrukcijas kloķvārpsta, virzuļi, sprauslas, aizdedzes sveces, starpdzesētājs, ieplūdes un izplūdes sistēma, kā arī “Turbonetics” BTX-6465  turbīna.  

SEMA motoršovs Lasvegasā notiks no 3. līdz 6.novembrim.

Hyundai Tucson rūpnīcas modelis Foto: Publicitātes foto

Hyundai Tucson rūpnīcas modelis Foto: Publicitātes foto

Hyundai Tucson Foto: iAuto.lv

Hyundai Tucson Foto: iAuto.lv

Hyundai Tucson Foto: iAuto.lv

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.