Kādas sistēmas savā automašīnā vēlas amerikāņu sievietes?

Pārsteigums: šobrīd teju katra autoražotāja piedāvātā un skaļi reklamētā multimediju sistēmas žestu vadība vai sēdekļi ar masāžas sistēmu, amerikāņu autovadītājas neuzrunā – prioritāte tiek atdota pavisam citām tehnoloģijām.

Maldās tas, kurš domā, ka amerikāņus varētu interesēt vienīgi tuvākā hamburgeru vai popkorna tirgotava – patiesībā viņu vēlmes, vismaz no sieviešu skatu punkta, ir pavisam citādas.

Pētniecības institūts  J. D. Power and Associates noskaidrojis, ka aizokeāna autovadītājas pirmajā vietā liek sistēmu, kas brīdina par šķēršļiem aklajā zonā, kam seko nakts redzamības iekārta un sistēma, kas palīdz izvairīties no sadursmes ar citiem transportlīdzekļiem.

Amerikāņu autovadītājas priecātos, ja viņu mašīna būtu aprīkota ar atpakaļskata kameru, kas attēlu pārraidītu uz salona spoguli, kā arī par tehnoloģiju, kas likvidētu automašīnas virsbūves skrāpējumus (sērijveidā šādas iespējas vēl nav), savukārt tādi iespējas, kā multimediju sistēma ar žestu vadību vai sēdekļi ar masāžas funkciju, amerikāņu autovadītāju vēlmju sarakstā ierindojas pašā apakšā.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.