Citroën Čengdu auto izstādē atrāda savu jauno “C4” sedanu

CITROËN prezentē savu jauno C4 sedanu Ķīnas sabiedrībai Čengdu auto izstādē (Chengdu Motor Show), kas norisinās no 4. līdz 13. septembrim. Paredzēts, ka tā sērijveida ražošana tiks uzsākta šī gada beigās, un tas aizvietos pašreizējo modeli C-Quatre.

C4 ir C segmenta sedans, un tas ir galvenais izaicinājums zīmola attīstībai valstī, kur no 2014. gada pasažieru automašīnu pārdošanas apjoma 60% veidoja tieši šīs klases modeļi. 

Ar garumu 4,55 m, jaunais C4 ir C segmentā (vairāk zināms kā C-vidējais segments) ir starp C‑Elysée un C4-L, nodrošinot zīmolam optimālu piedāvājumu tirgum. Tas ir galvenais attīstības pamats valstī, kur C segmenta modeļi 2014. gadā veidoja 60% no kopējā pasažieru automašīnu pārdošanasapjoma, un kur katra otrā pārdotā automašīna ir no C segmenta.

Foto: Publicitātes foto

Elegants, plašs un ērts, jaunais C4 ir vēl uzlabotāks attiecībā uz kvalitāti un jaunākās paaudzes tehnoloģijām, ar 130 ZS 3-cilindru motoru, kas pieejams ar manuālo vai automātisko pārnesumkārbu, standarta aptīkojumā pieejamo skārienekrānu, brīvroku atvēršanas un motora iedarbināšanas sistēmu, „aklo” zonu uzraudzības sistēmu u.c.

Šis modelis būs vēl viens spēcīgs tirgus spēlētājs Ķīnas tirgū, sekojot kompaktklases apvidus modeļa C3‑XR panākumiem (kas šobrīd pārdots jau vairāk kā 3 000 vienībās kopš tā pārdošanas sākuma 2014. gada decembrī) un 2015. gadā ir ieguvis pirmo vietu JD Power CSI (klientu apkalpošanas indekss autoražotāju kategorijā) novērtējumā par tirdzniecības tīkla darba kvalitāti.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.