Jaunā Volvo S90 pirmie attēli (+ foto)

Volvo S90 prezentācija un tirdzniecības starts plānots 2016.gadā, tomēr zviedru tehnikas cienītāji ar gaidāmo flagmani var iepazīties jau tagad, pateicoties rotaļlietu modelītim, ko izgatavojusi kāda ķīniešu kompānija.

Līdzīgā veidā nesen tika atklāts Bentley pirmais krosovers Bentayga un arī šajā gadījumā formula ir līdzīga – jaunā modeļa attēlus rotaļlietu izgatavotāji saņem no ražotāja, parasti neilgi pirms tā pirmizrādes. Tad tiek gatavots samazināta izmēra auto modelītis proporcijās 1:18, kas tik iecienīts kolekcionāru un, protams, arī jaunās paaudzes vidū.  

Kas attiecas uz Volvo S90, tad rotaļlieta gana uzskatāmi atklāj to, ka flagmaņa dizains veidots, izmantojot idejas, kas aizgūtas no 2013.gadā parādītā Coupe koncepta un jaunā XC90 krosovera. Radniecība ar XC90 būs pamanāma arī sedana salonā un motortelpā, kur pierakstīti tie paši motori, kas izmantoti krosovera konstrukcijā.

Sedanam S90 sekos universāls V90, kura iespējamo izskatu ļauj nojaust 2014.gada Ženēvas autoizstādē prezentētais koncepta modelis Concept Estate.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.