Kia Sportage atklāts pirms laika (+ foto)

Globālajā tīmeklī nonākuši Dienvidkorejas ražotāja Kia krosovera Sportage jaunās paaudzes modeļa attēli. Tas noticis nedaudz ātrāk kā bija plānots iepriekš, jo Sportage oficiālā pirmizrāde paredzēta Frankfurtes autoizstādē 17.septembrī.

Ceturtās paaudzes modelis izceļas ar jaunu priekšpuses noformējumu – lukturi tagad novietoti augstāk un pavilkti tālāk spārnos, „Tīģera deguna” formas radiatora režģis nobīdīts uz leju un, bet dienas gaitas un miglas lukturi sakārtoti pa pāriem viens virs otra.

Foto: Publicitātes foto

Aizmugurē tiek montēti jaunas formas un šaurāki lukturi ar savādāk izkārtotām LED diodēm, bet no vienīgās salona bildītes, kas iegūta no Sportage testu prototipa, var noprast, ka krosoveram būs trīsspieķu stūre ar apaļu centru, klimatkontroles bloks ar taustiņu un divu apaļu regulēšanas pogu kombināciju, kā arī vertikāli ventilācijas deflektori.

Foto: Publicitātes foto

Par motoru piedāvājumu oficiālas informācijas nav, tomēr eksperti ir pārliecināti, ka Sportage pircējam būs pieejams jauns benzīna turbo „četrinieks,” 1,7 litru dīzeļdzinējs ar 115 Zs jaudu, kā arī divi divlitru dīzeļi ar 136 un 184 ZS.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.