“AvtoVAZ” iepazīstinājis ar visādceļu “Lada Vesta” (+ foto)

“Moscow Off-Road Show” ietvaros “AvtoVAZ” demonstrē “Lada Vesta Concept Cross” – jauna modeļa konceptu, kas Volgas autorūpnīcas piedāvājumam varētu pievienoties nākamā gada rudenī.

Ražotājs uzsvēris, ka koncepta konstrukcijā izmantotas 320 unikālas detaļas un apstiprinājis, ka konveijeram gatavu modeli tas varētu izstrādāt aptuveni 12 mēnešu laikā.

Foto: Publicitātes foto

Attēlos redzams, ka “AvtoVAZ” „krosa koncepts” komplektēts virsbūvi sargājošām plastmasas uzlikām un augstāku piekari. Apstiprinātas informācijas par to vēl nav, taču visai droši var apgalvot, ka visādceļu versiju varēs komplektēt ar tiem pašiem motoriem, kas iz Lada Vesta sedanam un universālam.

Foto: Publicitātes foto

“AvtoVAZ” jau agrāk informēja, ka par jaunās “Lada Vesta” saimes pirmo pārstāvi kļūs sedans, kas uz konveijera nonāks šā gada septembrī. Jaunais modelis izgatavots uz “AvtoVAZ” platformas, taču izmantojot arī “Renault-Nissan” automobiļu konstruktīvos elementus. Motoru gammā būs 1,6 litru motori ar 87, 106 un 114 ZS jaudu, kas varēs sadarboties gan ar manuālo un robotizēto pārnesumkārbu, gan variatora transmisiju.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.