Atklātas “Lada Vesta” komplektācijas, ražošana sāksies novembrī

Publicēta informācija par jaunā “AvtoVAZ” modeļa “Lada Vesta” (ražošanā no novembra) aprīkojuma komplektācijām.

Sākotnēji “Lada Vesta” pircējiem būs pieejams viens dzinējs un trīs aprīkojuma komplektācijas: „Klassik,” „Komfort,” un „Lukss,” turklāt jau bāzes versijā sedans saņems ABS un stabilizācijas sistēmu, divus gaisa drošības spilvenus, elektrisko stūres pastiprinātāju, kondicionieri, sistēmu, kas palīdz uzsākt kustību pret kalnu un sagatavi audio iekārtas pieslēgšanai.

„Komfort” aprīkojuma versija ekstru sarakstam pievieno priekšējo sēdekļu apsildi, elektriski regulējamus un apsildāmus atpakaļskata sēdekļus, audio sistēmu ar “Bluetooth” un 4,3 collu displeju, bet visdārgākās versijas „Lukss” aprīkojumā iekļauti 16 collu riteņu diski, elektropacēlāji visiem stikliem, lietus un gaismu sensori, apsildāms vējstikls.

Papildu trīs nosauktajām komplektācijām, būs pieejamas arī dažādu aksesuāru un sistēmu kombinācijas, kas apvienotas paketēs. Piemēram, „Komfort” komplektācijai varēs pievienot „Optima” paketi ar 15 collu riteņu diskiem un apsildāmu vējstiklu, bet „Lukss” varēs uzlabot ar “Multimedia” un “Style” komplektiem. „Multimedia” apvieno atpakaļskata kameru, kruīzkontroli un multimediju kompleksu ar septiņu collu ekrānu, bet „Style” – jau nosauktos palīgus plus dizaina uzlabojumus ar virsbūves uzlīmēm, pedāļu uzlikām, izpūtēja uzgali un īpašiem 16 collu riteņu diskiem.

“Lada Vesta” motortelpā atradīsies 1,6 litru 16V dzinējs ar 106 Zs jaudu, ko varēs pasūtīt komplektā ar mehānisko vai robotizēto pārnesumkārbu. Vēlāk dzinēju izvēlei pievienosies 87 un 114 ZS jaudīgi motori.

“Lada Vesta” sedana ražošanai Iževskas rūpnīcā jāsākas šā gada novembrī. Piebildīsim, ka šādu apgalvojumu krievu mediji izplatīja arī pirms gada, tādēļ cerēsim, ka šoreiz “AvtoVAZ” solījumu turēs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.