“Aston Martin Lagonda Taraf” gandrīz divreiz dārgāks par “Rolls-Royce” (+ foto)

“Aston Martin” neapšaubāmi ir augstas klases auto, taču grūti iedomāties, ka tas ir tik labs, ka varētu maksāt dārgāk par “Rolls-Royce.” Varbūt kādam tas būs pārsteigums, taču tāds modelis jau ir radīts – “Aston Martin One-77” (viens tāds esot arī Latvijā) un nu tam seko otrs – “Aston Martin Lagonda Taraf.”

Foto: Inautonews.com

“Autocar” interneta vietne ziņo, ka “Lagonda Taraf” bāzes cena Lielbritānijā būs 696 000 britu mārciņu (EUR 980 000), pamatojoties uz informāciju, kas īslaicīgi bijusi ievietota dīleru centra H.R.Owen mājaslapā.

Foto: Inautonews.com

Tas nozīmē, ka “Lagonda Taraf” ir gandrīz divas reizes dārgāks par “Rolls-Royce Phantom” ar pagarināto riteņu bāzi (no EUR 573 532) un trīs reizes – par “Bentley Mulsanne” (no EUR 159 775).

Foto: Inautonews.com

Ekskluzīvais “Aston Martin” tika izstrādāts Tuvo Austrumu tirgum, tomēr vēlāk parādījās informācija, ka “Taraf” būs pieejams arī Lielbritānijas, dažu Eiropas valstu, Krievijas, Singapūras un Dienvidāfrikas tirgos.

[IMG-4-FULL]   

“Lagonda Taraf” ir oglekļa šķiedras virsbūve un 5,9 litru divpadsmit cilindru motors, kas attīsta 565 Zs jaudu, var sasniegt maksimālo ātrumu 320 km/h un no vietas līdz simtam paātrinās piecās sekundēs. Ar rokām izgatavotās automašīnas eksemplāru kopējais skaits ierobežots 200 vienībās. 

Foto: Inautonews.com

Foto: Inautonews.com

Foto: Inautonews.com

Foto: Inautonews.com

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.