“Toyota Fortuner” – jauns apvidus auto Āzijai un Austrālijai (+ foto)

Japānas autobūves kompānija “Toyota” iepazīstinājusi ar apvidus auto “Fortuner,” kas paredzēts Āzijas un Austrālijas tirgiem.

“Fortuner” izgatavots uz pikapa Hilux astotās paaudzes modeļa bāzes, ir 4,79 m garš, 1,85 m plats un 1,83 m augsts. Automobilim ir 2,74 m gara riteņu bāze, neatkarīgā divsviru piekare priekšā un piecsviru piekare aizmugurē. Bezceļos ar “Fortuner” var justies droši, pateicoties pieslēdzamai pilnpiedziņas sistēmai un pašbloķējošajam diferenciālim aizmugurējā asī.

Foto: Publicitātes foto

Motoru piedāvājumā būs jauns 2,8 litru turbo dīzelis, kas attīsta 177 ZS un 450 Nm, strādā kombinācijā ar sešpakāpju manuālo vai tāda paša diapazona automātisko pārnesumkārbu. Pirmajā versijā “Fortuner” varēs vilkt trīs tonnas smagu piekabi, otrā – 2,8.

Foto: Publicitātes foto

Apvidus automašīnas bāzes aprīkojumā (Austrālijas tirgum) būs atpakaļskata kamera, septiņi gaisa drošības spilveni, sistēma, kas palīdz uzsākt braukšanu slīpumā, divzonu klimatkontrole, multimediju komplekss ar skārienekrānu, 17 collu riteņu diski.

Foto: Publicitātes foto

“Fortuner” dārgākās versijas būs komplektētas ar gaismas diožu lukturiem, bezatslēgas pieejas sistēmu, jumta reliņiem un 18 collu riteņiem.

Foto: Publicitātes foto

“Toyota Fortuner” Austrālijas tirgū sāks piedāvāt, sākot ar šā gada oktobri.  

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.