“Lumma” pārveido “BMW X6” (+ foto)

Vācu tūninga kompānija “Lumma Design” nākusi klajā ar savu jaunāko projektu – pārveidojumu programmu “CLR X6 R,” kas izstrādāta “BMW X6.”

Foto: Lumma Design

Piedāvājumā iekļauts jauns “Wide Body” aerodinamiskā aprīkojuma komplekts ar oglekļa šķiedras priekšējo spliteri, platākām riteņu arkām, jumta spoileri, difuzoru un jaunu motora pārsegu, kurā iestrādātas papildu ventilācijas atveres.

Foto: Lumma Design

Komplektu papildina oriģināla izplūdes sistēma ar četrām caurulēm – divām lielākajām ir 100 mm izmērs, divām mazākajām – 70 mm, par 40 mm pazemināta piekare, “CLR Racing black-smoke” 22 collu riteņu diski ar 295/30 un 335/25 izmēra “Vredestein” riepām attiecīgi priekšējai un aizmugurējai asij. Salons uzlabots ar alumīnija pedāļu komplektu un “Lumma” grīdas paklājiņiem ar ādas apdari.

Foto: Lumma Design

Tūninga kompānija uzsver, ka motoru speciālisti izstrādājuši jaudas palielināšanas piedāvājumus visiem X6 motoriem, piemēram, versijas xDrive50i 4,4 litru V8 agregāts, kas rūpnīcas versijā attīsta 450 Zs, pēc klienta vēlēšanās var tikt pārveidots, lai jauda sasniegtu 555 ZS.

Foto: Lumma Design

Pārveidojumu programmas cenu “Lumma Design” neatklāj, taču jāņem vērā, ka lētākā BMW X6 rūpnīcas versija ar 258 ZS jaudīgu dīzeļdzinēju maksā EUR 65 900.

Foto: Lumma Design

Foto: Lumma Design

Foto: Lumma Design

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.