“Lada Vesta” no iekšpuses – pirmie attēli (+ foto)

Krievu mediji publicējuši pirmos attēlus, kuros redzams “AvtoVAZ” jaunuma “Lada Vesta” salons. Uzņēmumus atsūtījis kāds lasītājs, kurš apgalvo, ka ieguvis tos no dokumentiem, kas sagatavoti modeļa prezentācijai.

Izdevums “Motor.ru” raksta, ka sērijveida modeļa salons visai būtiski atšķiras no “Vesta” prototipa, kas tika nodemonstrēts Maskavas autoizstādē pērnā gada augustā – atšķiras vairākas detaļas, tajā skaitā klimatkontroles vadības bloks un multimediju kompleksa ekrāns, kas konveijera versijai ir krietni mazāks.

Foto: Motor.ru

“Lada Vesta” ražos uz “AvtoVAZ” inženieru izstrādātas platformas, kas papildināta ar vairākiem “Renault-Nissan” alianses komponentiem, ieskaitot torsionu siju, stūres iekārtu un bremzes.

Foto: Motor.ru

“Lada Vesta” motoru klāstā būs trīs agregāti ar 1,6 litru tilpumu un 87, 106 un 114 ZS jaudu. Tie varēs strādāt kombinācijā ar piecu pakāpju manuālo, piecu pakāpju robotizēto, kā arī variatora transmisiju.

Foto: Motor.ru

“Lada Vesta” sērijveida ražošana Iževskas rūpnīcā sāksies septembrī. Vispirms uz konveijera nonāks sedans, bet vēlāk tiem sekos hečbeks, universāls un ļoti iespējams, arī visādceļu modifikācija.

Lada Vesta prototips Foto: Motor.ru

Foto: Motor.ru

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.